Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple, Ödeme Ağındaki Ortaklıkları Arttırmaya Devam Ediyor

Ripple, dağıtık defter teknolojisi temelli ödeme sistemi olan Ripple Net için portföyüne eklediği iş birliği ve müşteri sayısını her geçen gün biraz daha arttırıyor.

Örneğin dün şirket tarafından yapılan açıklamada Singapur merkezli InstaReM ve Sao Paulo, Brezilya merkezli Bee Tech firmalarının Ripple Net’i kullanıp müşterilerine hızlı, şeffaf, güvenilir ve düşük maaliyetli para transferinin önünü açacakları belirtildi.

Resmi açıklamaya göre, bu iş birliği InstaReM’in  hizmet verdiği ülkelerde geçerli olacak. Singapur merkezli firma, başta Latin Amerika ülkeleri olmak üzere, dünyanın çok çeşitli ülkelerinde faaliyet gösteriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ripple’ın ortaklık yaptığı diğer şirket olan Bee Tech’in sahibi Fernando Pavani ise, iş birliğini şu sözlerle değerlendirdi:

”Ripple Net ile yapılan bu anlaşma, bizim müşterilerimize eşsiz bir hizmet sunmamızı sağlayacak. Basit bir uygulama ile müşterilerimiz hemen her yere hızlı bir şekilde para gönderebilecek ve çok çeşitli satıcılara da ulaşma şansına sahip olacak.”

Ayrıca Ripple son olarak dünyadaki en büyük İslami bankalardan biri olarak da gösterilen Kuveyt Finans Kurumu ile sınır ötesi ödemeleri sunmak için iş birliği yaptığını açıklamıştı. Banka, Kuveyt’te Ripple’ın sunduğu hizmeti kullanan ilk banka olacak.

Sadece geride bıraktığımız bu Mayıs ayında şirket; 6 banka ve ödeme sistemi sağlayıcısı ile iş birliği anlaşması imzaladı. Ripple’ın bu ivme ile devam edip etmeyeceğini ise zaman gösterecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment