Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Önemli Kripto Para Hizmetini ABD Dışına Taşıyor: İki Ülkede Dev Hamle!

Ripple (XRP) kripto para şirketlerine daha fazla ve hızlı şekilde likidite sağlamayı amaçlayan “Liquidity Hub” platformunu Brezilya ve Avustralya’da aktif hale getirdi.

Ripple, Liquidity Hub platformunu Brezilya ve Avustralya’ya açtığını duyurdu. Ripple Labs tarafından 14 Eylül Perşembe günü yapılan bir açıklamada söz konusu platformun işletmelere kripto paraları alıp satmak ve saklamak için “kolaylaştırılmış” bir yol sunacağı öne çıkarıldı.

Liquidity Hub olarak adlandırılan bu platform işletmelerin tek bir API aracılığıyla birden fazla likidite havuzuna erişimine olanak tanırken beraberinde kripto para operasyonları için bir dizi kolaylık sağlayacak. Liquidity Hub hizmeti halihazırda Kaliforniya, Pennsylvania, Georgia, Michigan, Arizona ve Colorado dahil olmak üzere 35 ABD eyaletinde aktif olarak faaliyet gösteriyor.

Şirketlere farklı kripto para birimleri için likidite imkanı sunan Liquidity Hub, ayrıca USD Coin (USDC) ve Tether (USDT) gibi stablecoinler için getirdiği destekle de öne çıkıyor.

Şirket The Block’a yaptığı açıklamada, Brezilya ve Avustralya özelindeki bağlantıları sayesinde yeni iş ortaklarına ulaştıklarını belirtilirken bu şirketlere mevcut durumdan çok daha iyi bir likidite çözümü sundukları vurgulandı:

Ripple’ın bu bölgelerle güçlü bağlantıları var ve bu doğrultuda likidite ihtiyaçlarını karşılamak için kriptoyu benimsemek isteyen yenilikçi firmalar bulduk. Liquidity Hub, bu firmaları halihazırda kullandıkları yamalı likidite çözümlerinden kurtarıyor ve tek elden kesintisiz yeni bir strateji sunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!