Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple: XRP Hacmi Üçüncü Çeyrekte Yüzde 105 Büyüdü

Ripple (XRP) gece saatlerinde bu yılın üçüncü çeyreğine ilişkin raporunu yayınladı. Şirket bu raporunda çeyrek genelinde ne kadar XRP sattığını, XRP’nin ne kadar volatil olduğunu ve toplam XRP hacmini açıkladı. Şirket bu açıklamaları yapmışken XRP fiyatı borsalarda 0.258 dolar seviyesinde duruyor.

Ripple (XRP) kendi geliştirdiği kripto paranın geçen çeyrekteki genel performansı hakkında bir rapor yayınladı. Çeyrek genelinde XRP adına olumlu olarak değerlendirilebilecek birkaç gelişme yaşandı. Bunlara örnek olarak kripto para borsası FTX’in XRP/USD paritesini listelemiş olması, Binance’in XRP/USD swap işlemleri için ekstra hizmet vermeye başlaması, Flare’in XRP için özel bir akıllı sözleşme platformu geliştirmiş olması gösterilebilir.

XRP hacmi çeyrek genelinde iki katına çıktı

Ripple tarafından açıklanan bilgilere göre şirket üçüncü çeyrekte On-Demand Liquidity platformu üzerinden ortaklarına 35.84 milyon dolar değerinde XRP sattı. Bu, 32.55 milyon dolarlık satış yapılan ikinci çeyreğe kıyasla bir artışa işaret ediyor. Ripple tarafından satılan bu XRP coinleri, ODL müşterilerine likidite sağlamak amacıyla kullanılıyor.

Şirket XRP’nin günlük ticaret hacmini de açıkladı. XRP’nin günlük ortalama işlem hacmi ikinci çeyrek içerisinde 196.28 milyon dolardı. Bu sayı çeyrek bazında yüzde 105 oranında artarak 403.58 milyon dolara çıktı.

ripple-kripto-para-xrp-volatilite
Ripple’ın hesaplamalarına göre XRP fiyatı BTC ve ETH’den daha volatil

Ripple borsalardaki fiyat değişimini esas alarak XRP’nin volatilitesine ilişkin de paylaşımda bulundu. XRP fiyatındaki günlük değişimleri hesaplayan şirket, XRP’nin günlük getirisinin standart sapmasının yüzde 3.5 olduğunu açıkladı. Bu XRP’nin volatilitesinin Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile kıyaslandığında daha yüksek olduğunu göstermekte..

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!