Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yöneticisi: Amacımız Her Paydaşın Birbirinden Haberinin Olduğu Bir Ekosistem Yaratmak

Ripple yöneticilerinden olan Marcus Treacher, İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen bir Blockchain etkinliğine katıldı ve Ripple ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ripple’ın ana amacının, geleneksel piyasaların yaşadığı para transferi sorununu çözmek olduğunu belirten Treacher, şirketin bunu çözebilmek için ise Interledger Protokolü’nü geliştirdiğini belirtti. Treacher, sözlerine ise şöyle devam etti:

”Birçok firma artık yeni sistemimizi kullanıyor ve bu durumdan oldukça memnunlar. Böylesi bir sistemi beğenmeleri de bizler için oldukça önemli. Bizim yaptığımız şey, aslında bir nevi Blockchain’leri birbirine bağlamak.”

Treacher, Ripple’ın bankaları ve ödeme sistemlerini tek bir potada erittiğini belirtirken, şu ana kadar da oldukça iyi işler yaptıklarını belirtti. Ripple şirketinin bu sayede birçok tarafı bir araya getirdiğini ve herkesi birbirine bağlamayı başardığını belirten Treacher, sözlerini şöyle sonlandırdı:

”Eğer gerçekten insanların işine yarayacak ve onların her gün kullanıp memnun kalacağı bir model inşa etmek istiyorsanız, o ilgili sektördeki hemen her paydaşı bir araya getirmek durumundasınız. Bu durum, biraz zorlu bir meydan okuma olarak görülebilir ki öyle de. Ancak biz Ripple olarak şu anda tamamen buna odaklanmış durumdayız ve aldığımız geri bildirimler ve sektördeki gelişmeler doğrultusunda, bunu başardığımızı söyleyebiliriz.”

Ripple şirketinin sunduğu bankacılık çözümleri gerçekten de etkileyici bir şekilde göze çarpıyor. Dünyanın en büyük bankaları başta olmak üzere, çeşitli coğrafyalardan irili ufaklı birçok banka ve ödeme sistemi, Ripple’ın sistemini kullanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment