Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yöneticisi: Orta Doğu’da Çok Büyük Potansiyel Var!

Blockchain tabanlı yazılım ve ödeme ağı firması Ripple’ın üst düzey yöneticilerinden Navin Gupta, geçtiğimiz günlerde Abu Dhabi içerisinde CNBC muhabiri Hadley Gamble ile yaptığı röportajda önemli noktalara değindi. Gupta, Orta Doğu bölgesinde özellikle havale işlemleri konusunda büyük bir boşluk olduğunu ifade etti ve bu boşluğun değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Gupta’ya göre şu an için Orta Doğu bölgesinde bulunan bu boşluk, kesinlikle ciddi bir fırsat olarak görülmeli.

”Ripple buradaki boşluğu mevcut finansal kurumlarla, bankalarla ve ülke içerisindeki önemli kurumlarla iş birliği yaparak doldurmayı planlamakta. Bana göre bu alanda kullanım olanakları ve fırsatları sunmak oldukça önemli. Günümüzde yüzlerce finansal kuruma hizmet veriyoruz ve bu büyük dağıtım ağımızı Orta Doğu bölgesine de genişletmek istiyoruz.”

Gupta’ya göre günümüzde sınır ötesi havale pazarı çoğunlukla bankalar ve ödeme hizmeti sağlayıcıları tarafından domine edilmekte.

”Bu sistemi değiştiriyoruz ve yerine İnternet sonrası sisteme geçiyoruz. Bu sayede aynı finansal kurumlarla daha hatasız, daha hızlı ve daha ucuz havale fırsatları sunabiliriz. ”

Ripple son dönemlerde yaptığı girişimlerle XRP’yi hareketlendirse de, XRP yatırımcıları istedikleri ivmeyi tam olarak yakalayamadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment