Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple’da Büyük Yükseliş: XRP, 1 Dolar Seviyesini Kırmaya Doğru Son Sürat Gidiyor

Biz konuşurken kripto para dünyasında da çok önemli şeyler olmaya devam ediyor. Son günlerde başlayan fiyat artışları, bugün kendini Ripple’ın XRP’sinde iyice belli ederken; kripto para kullanıcılarının hakkında belki de en fazla fikir ayrılığı yaşadığı koin olan XRP, bugün adeta uçuyor.

XRP, 0.85 Doları Geçti

XRP, uzun bir süe sonra ilk kez 0.7 dolar barajını dün geçti. Birçok kişiye göre bu geçici bir yükselişti ancak; şu anda durum pek de öyle görünmüyor. Ripple, son dönemde yakaladığı momentumu bugün iyice arttırken, şu anda 0.85 dolar seviyelerini geçmiş durumda.

Son 24 saat verilerine göre değerini yüzde 19 arttırmayı başaran XRP’nin, eğer bu momentumu koruyabilirse, kısa süre içinde 1 dolar seviyelerinin de üstüne çıkabileceği şu sıralar hayli yüksek sesle dile getiriliyor.

Ancak elbette ki piyasalarda tersi bir düşüşü de görmek mümkün olabilir.

Bitcoin karşısında da değer kazanan XRP, şu aşamada Satoshi bazında yüzde 16’lık bir yükseliş yakalayarak kendini 10 bin satoshi’nin üstüne atmayı şimdilik başardı. XRP’nin Satoshi bazındaki hareketleri de en az dolar bazındaki hareketleri kadar merakla takip ediliyor.

Aynı zamanda son günlerde fiyat artışı ile birlikte gelen ciddi fiyat artışından da nasibini alan XRP’nin günlük işlem hacmi son 24 saatte 2 milyar dolar oldu. Şu aşamada XRP’yi ”boğaların” ele geçirdiğini söylemek mümkün.

Birçok otoriteye göre, Ripple’ın bu momentumunu devam ettirmesi ve 0.9 dolar seviyelerini görmesi bekleniyor. Ancak bunun da üstü rakamlar için bir şey söylemek şu aşamada doğru olmayacaktır. Ancak  birçok otoriteye göre, önümüzdeki haftasonu Ripple’ı 1 dolardan aşağı tutmak hayli zor olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment