Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’u, Binance’ın Dolar Paritesi Ekleyeceği Haberini Yalanlandı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Binance, geçtiğimiz günlerde borsasına dolar paritesi ekleyeceğini söylemişti. Fakat Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun Twitter üzerinden verdiği bilgilere göre yapılan haberler asılsız. Binance’in kısa vadede borsasına Dolar paritesi ekleme gibi bir planı ne yazık ki yok.

Günümüz kripto para dünyasındaki yatırımcılar, altkoin almak istediklerinde çeşitli borsalarda Bitcoin veya Ethereum gibi piyasa hacmi büyük paralar satın almak zorundalar. Binance’in borsasına dolar paritesi ekleyeceğini duyurması, hem piyasadaki altkoinlerde, hem de piyasanın tüccarlarında büyük bir heyecan uyandırmıştı.

Zhao Changpeng tarafından bir yıldan kısa bir süre önce kurulan Binance, Coinmarketcap.com’un kripto para borsaları listesinde sürekli olarak 1 numarada yer alıyor. Veri toplama sitesine göre, son 24 saat içerisinde 2.2 milyar dolarlık işlem gerçekleştirildi.

Binance’in borsasına dolar paritesi ekleyeceğini duyurmasıyla birlikte EOS ve Monero dahil olmak üzere çeşitli altkoinlerde yükselmeler yaşandı. Ne yazık ki Binance şu anda sadece kripto para birimleri arasındaki ticaret işlemlerine izin veriyor. Bu da müşterilerin bir tokeni diğeriyle değiştirebileceği anlamına geliyor. Dolar veya Euro gibi para birimleri için böylesi bir işlem söz konusu değil.

Binance CEO’su Zhao Changpeng gün içerisinde Twitter üzerinden yapılan haberlerin doğru olmadığına dair bir Tweet attı.

Geleceğin kendilerine neler getireceğini bilemeyeceğini söyleyen Changpeng, yapılan haberlerin doğruyu yansıtmadığını söyledi. Aynı zamanda Changpeng, çeşitli bankalarla fiat’lar hakkında çalışmalarının olduğunu söyledi fakat Dolar hakkında kısa vadede böyle bir çalışmanın olmadığını ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment