Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Duyurdu, Fiyatı Uçtu: RSK Infrastructure Framework (RIF) Nedir?

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance, RSK Infrastructure Framework (RIF) coini listeleyeceğini duyurdu. RIF coin fiyatı Binance duyurusunun etkisi ile yaklaşık %70 yükseldi. Peki, RSK Infrastructure Framework nedir ve RIF hangi borsalarda bulunur?

Kripto para sektöründe öncü platformlardan Binance, yeni bir listeleme duyurusu yayınladı. Binance, borsa kullanıcıları için RSK Infrastructure Framework (RIF) işlemlerinin başlayacağını açıkladı. Binance, 07 Ocak 2021 tarihinde Türkiye saati ile 16:00 itibarıyla alım-satım işlemlerinin açılacağını duyurdu. Binance kullanıcıları RIF/BTC ve RIF/USDT pariteleri kapsamında işlemlerini gerçekleştirebilecekler. RIF coin yatırma işlemleri ise duyurunun yayınlanması ile başladı.

RSK Infrastructure Framework fiyatı Binance listeleme duyurusunun katalizör olması ile son 24 saatte %70’ten fazla artış gösterdi. RIF coin fiyatı 0.25 dolar barajını aşmayı başardı. RIF için günlük ticaret hacmi 6.8 milyon doları işaret ederken, piyasa değeri ise yaklaşık 195 milyon dolarda konumlanıyor.

RSK-Infrasturcture-framework-RIF
RIF için 24 saatlik fiyat değişimini gösteren grafik. Kaynak

RSK Infrastructure Framework (RIF) nedir?

The RSK Infrastructure Framework, açık ve merkeziyetsiz altyapı protokolü hizmeti sunan bir platformdur. The RSK Infrastructure Framework, merkeziyetsiz uygulamaların (dApps) Bitcoin ağı üzerine daha kolay, hızlı ve ölçeklenebilir bir şekilde geliştirilmesini sağlamayı amaçlamaktadır.

Bitcoin ağı üzerinde oluşturulan The RSK Infrastructure Framework projesi; ödeme, depolama ve RNS oluşturma gibi teknolojilere blockchain çözümü sunar. Projenin kendi kripto parası RIF ise bu hizmetlerden yararlanırken kullanılır. RIF’in nihai hedefi bilgi ve hizmetleri şeffaflıkla değiş tokuş etmek için insanların, eşler arası (peer-to-peer) şekilde koordine olabildiği bir ekosistem yaratmaktır.

Binance borsasının bugün ilerleyen saatlerde işleme açacağını duyurduğu RIF bunun dışında; KuCoin, MXC.COM, Bithumb, Hotbit ve Bitfinex gibi platformlarda listelenmektedir.

RSK-Infrasturcture-framework-RIF

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!