Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Robinhood Duyurdu, Fiyat Sert Düştü: Bir Altcoin’i Delist Edecek Ve Satacak!

Dünyaca ünlü yatırım platformu Robinhood, kripto para birimi Bitcoin SV’yi delist edeceğini duyurmasıyla BSV, saatler içerisinde %15’ye yakın değer kaybetti.

Robinhood 11 Ocak tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı bir açıklamada, Bitcoin Satoshi Vision blockchain’inin yerel kripto para birimi BSV için platformda bulunan tüm işlem çiftlerini kaldıracağını ve delist edeceğini duyurdu.

BSV, TSİ 26 Ocak 02.59′da Robinhood tarafından delist edilecek. Robinhood ayrıca varlıkların güvende olduğunu ve delist tarihine çekilmemesi durumunda, BSV’lerin piyasa fiyatı üzerinden satılarak karşılığının kullanıcı hesaplarına itibari para cinsinden yansıtılacağını bildirdi.

Kullanıcıların delist tarihine kadar BSV işlemlerine devam edebileceğini belirten platform, diğer kripto para birimlerinin bu karardan etkilenmediğinin altını çizdi.

Platform duyuruda, BSV’yi delist etme nedenine dair bir ayrıntıya yer vermedi. Ancak bir Robinhood sözcüsü basına yaptığı açıklamada, Robinhood’da listelenen dijital varlıkların düzenli olarak titiz bir şekilde incelendiğini ve platformun güvenli ve uygun maliyetli olmasını sağlamak için sunulan varlıklar konusunda oldukça seçici davranıldığını belirtti.

Coingecko verilerine göre haberin yayılması üzerine BSV, 44,56 dolardan 38,55 dolara gerileyerek %15’e yakın değer kaybetti. BSV yazım esnasında 41,38 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!