Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Robinhood, Kripto Cüzdanın Beta Sürümünü Başlattı

ABD merkezli ticaret platformu Robinhood, kripto cüzdanının beta sürümünü başlattığını duyurdu.

Robinhood, 20 Ocak tarihinde yayınladığı blog gönderisinde kripto cüzdanı için waitlist‘e bulunan müşteriler arasından 1.000 kişiyi seçerek kripto cüzdanının beta sürümünü başlattığını duyurdu.

WenWallets adındaki kripto cüzdanının beta sürümünü waitlist’te bulunan herkese sunmadan önce mart ayına kadar 10.000 kişiye genişletecek olan şirket, beta sürümü ile cüzdanın işlevselliğini değerlendirmeyi ve son sürüm için geri bildirimler almayı hedefliyor.

Şirket, beta sürümü kullanıcılarının günlük olarak 10 işlemde toplam 2.999 dolar para çekme limitine sahip olacaklarını ve iki faktörlü doğrulamayı etkinleştirmeleri gerektiğini söyledi. Şirket ayrıca müşterilerin dolar cinsinden gönderecekleri ve alacakları kripto para miktarını hesaplayabilecekleri bir özellik ekleyecek.

Gönderide daha önce alfa testini başarı ile tamamlayan cüzdanın beta sürümünün, kullanıma sunulmadan önceki en önemli ikinci aşama olduğuna yer verildi. Şirket bunun yanı sıra milyonlarca müşterinin güvenli ve erişilebilir bir ortamda blockchain ekosistemine bağlanmasının büyük bir girişim olduğunu ve bu yüzden “önce güvenlik” ilkesi ile cüzdanı kullanıma kademeli olarak sunduklarını açıkladı.

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, ekim ayında cüzdana yoğun bir ilginin olduğunu ve cüzdanın waitlist’inin 1 milyon kullanıcı geçtiğini söylemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!