Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Robinhood Kripto Para Uygulaması Ağını Genişletiyor – 3 Eyalete Daha Yayıldı

Kripto para alım satım uygulaması Robinhood, ilk olarak tek bir eyalette başlattığı hizmet ağını adeta her ay yenisini açıklayarak büyütmeye devam ediyor. Komisyonsuz işlem yapma olanağı ile kısa sürede kripto para dünyasının popüler uygulamalarından birisi olan Robinhood, önceleri geleneksel finans sektörü odaklıydı ama kripto para sektörüne açıldıktan sonra finans sektöründeki bir çok rakibinin elde edemeyeceği kadar hızlı bir büyüme yaşadı.

Uygulama Ekim ayında Rhode Island, Tennessee ve Arkansas bölgelerine de hizmet vermeye başladı. Ağa katılan üç yeni eyalet ile Robinhood kripto para uygulamasının ABD içerisindeki hizmet verdiği eyalet sayısı da 24’e çıktı.


Firma yeni eyalet haberlerini sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyurularla açıkladı. 2018 yılının başlarında Robinhood Crypto sadece dört eyalet içerisinde hizmet veriyordu. Daha bir yıl bile dolmadan 8’in 24’e çıkması bir çok startup ve firma için örnek olmaya aday bir performans anlamına gelmekte.

Platformda Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Dogecoin gibi kripto para birimleri var. Bunun yanı sıra en son eklenen ise Ethereum Classic oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment