Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Robinhood Mobil Uygulaması, Şubat Ayında Sıfır Ücretli Kripto Ticaretine Başlıyor

Şubat ayında hizmete girecek olan Robinhood mobil uygulaması, kullanıcıların hiçbir bedel ödemeden Bitcoin ve Ethereum ticareti yapmasına olanak sağlayacak.

Duyuru, Coinbase gibi platformlarda işlem başına %0.1‘den %4‘e kadar olan ücretleri ödemeye alışık olan kullanıcıların büyük ilgisini çekti.

Gerçek ticaret özelliği yalnızca Bitcoin ve Ethereum için geçerli olsa da, Robinhood ayrıca kullanıcıların Ripple ve Litecoin dahil olmak üzere bir dizi diğer kripto para biriminin fiyatını takip etmesine de olanak sağlıyor.

Şirketin amacı, ticaret ücreti almadan kripto para ticaretinde zararına satış yaparak 3 milyondan fazla kullanıcının kullanabileceği devasa bir platform oluşturmak.

Robinhood kurucularından Vlad Tenev, TechCrunch‘a şu sözleri söyledi :

“Bu işin temelinde başarılı olmayı planlıyoruz ve öngörülebilir gelecek için kar sağlamayı planlamıyoruz. Robinhood Crpyto’nun amacı doğrultusunda müşteri tabanımızı genişletmek ve müşterilerimize daha iyi bir hizmet vermek istiyoruz.”

Ayrıca şirket, basit kullanıma sahip analiz ve işlem araçları sunarak, daha fazla kullanıcıyı çekmeyi umuyor.

Robinhood, “Kripto para birimlerinin paranın çalışma biçimini yeniden yapılandırma potansiyeline sahip olduğuna ve daha öncesinde mali kurumların elinde olan gücün doğrudan halkın eline geçtiğine inanıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment