Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver: Blockchain ile Sansürsüz Sosyal Medyaya Kavuşacağız

Bitcoin.com’un kurucusu olan Roger Ver, kısa süre önce bir video paylaştı. Ver, bu videoda Bitcoin Cash’in son zamanlarda yaşadığı gelişmelerden ve bazı kripto para projelerinden bahsediyor.

Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan ve Bitcoin Cash’e verdiği destekle tanınan Roger Ver, sektördeki bazı gelişmeler hakkında yorumlarda bulundu.

Ver yayınladığı bu videoda ilk olarak Memo Cash adlı bir sansür karşıtı uygulamadan bahsetti. Kullanıcıların Twitter gibi sosyal medya platformlarındaki sansürden kaçınmasını sağlayan bu uygulama günümüzde Android cihazlarda kullanılabiliyor. Ver, yakın gelecekte iOS desteğinin de gelmesi beklenen bu uygulama hakkında şunları söyledi:

Bu uygulamada Bitcoin Cash desteği de veriliyor ki bu gayet iyi bir şey. Bu uygulama ayrıca sosyal medya platformlarındaki sansürlerden kurtulmak isteyenler için gayet uygun. Devir artık Blockchain tabanlı sosyal medya devridir.

Ver bunun yanı sıra popüler kripto para ödeme işleyicilerinden Localbitcoins’in kısa süre önce Bitcoin Cash lehine aldığı bir karardan bahsetti.

Localbitcoins geçtiğimiz haftalarda Kanada’daki 140 farklı kripto para ATM’sine Bitcoin Cash desteği ekledi. Ver bunun hem Bitcoin Cash için hem de Kanada’daki yatırımcılar için son derece olumlu olduğunu düşünüyor.

Roger Ver ayrıca geçtiğimiz aylarda CEO’su vefat eden QuadrigaCX adlı borsadan bahsetti. Kanada’daki yatırımcıların bu olaydan epey olumsuz yönde etkilendiklerini vurgulayan Ver, Localbitcoins gibi isimler tarafından atılan adımların yerel sektörü hareketlendirebileceğine inanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment