Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver Coinbase Kripto Para Borsasını Savundu!

Bitcoin Cash‘in önde gelen isimlerinden birisi olan ve kripto para dünyasının da yakından tanıdığı Roger Ver, yaptığı her açıklama ile dikkat çeken bir isim olarak da biliniyor. Genellikle Bitcoin Cash reklamı yapıp Bitcoin‘i yeren Ver, bu sefer son günlerin en tartışmalı kripto para borsası Coinbase hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bilindiği üzre Coinbase geçtiğimiz haftalarda bir blockchain analiz firması Neutrino’yu satın almasından sonra çokça eleştirilmiş ve kullanıcı verilerinin hükümetlere satılacağı korkusunu müşterilerine yaşatmıştı. Borsa kullanıcıları bu olay sonrasında Twitter üzerinden #deletecoinbase ve #firebrian gibi borsa karşıtı girişimlerde bile bulundu ve bunlar ciddi anlamda yayıldı.

Bitcoin Cash’in önde gelen ismi Ver ise topluluğun aksine Coinbase’nin yardımına koştu ve çok az şirketin kripto para kabulünü arttırmak için Coinbase kadar uğraştığını vurguladı.

Ver konu hakkında attığı tweet ile Coinbase’nin kripto para dünyası için çok fazla uğraştığını ve birkaç kötü kararın bunu etkilememesi gerektiğini ifade etti.

İlgili tweet’in altına yorum yapan bir kullanıcı ise Ver’in zamanında Mt. Gox kripto para borsası için yaptığı yorumu hatırlattı ve Ver’in o tarihlerde ”Mt. Gox tamamiyle güvenli, paranız hakkında endişelenmeyin” ifadesini cevap olarak yayınladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment