Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver Önümüzdeki Ay Kripto Para Borsası Çıkartıyor!

Kripto para sektörünün en tanınan isimlerinden birisi olan ilk Bitcoin yatırımcılarından Roger Ver’in önderlik ettiği Bitcoin.com bu Perşembe günü yaptığı duyur ile 2 Eylül tarihinde kendi kripto para alım satım platformunu kullanıcılara açacağını vurguladı.

Borsa temel olarak kullanıcı dostu bir alım satım hizmeti vermeyi ve bunun yanı sıra yüksek likidite sağlamayı hedefliyor. Platform tarafından yapılan duyuruda tam olarak kaç adet kripto para biriminin destekleneceği açıklanmasa da, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Tether’in baz kripto para paritesi olarak yer alacağı belirtildi.

Bitcoin.com CEO’su Roger Ver konu hakkında yaptığı açıklamada Bitcoin Cash ve diğer kripto para birimlerini herkesin erişimine sunmak için devamlı çalıştıklarını ve geçtiğimiz Haziran ayında direkt olarak Bİtcoin Cash alınıp satılabilen Local.Bitcoin.com’u hizmete soktuklarını belirtti. Ver son olarak Bitcoin.com Exchange sayesinde kullanıcıların kripto para portföylerini genişletebileceklerini dile getirdi.

Bitcoin Cash Hard Fork Zinciri

Roger Ver ilk Bitcoin yatırımcılarından birisi olmasına rağmen daha sonra Bitcoin Cash hard fork’u ile sıkı bir BCH destekçisi haline geldi ve hala Bitcoin’i eleştirip Bitcoin Cash’i övmeye devam etmekte. İlginç bir şekilde Bitcoin Cash’in sıkı destekçilerinden olan Craig Wright ise yaşanan son hard fork ile Bitcoin SV’ye geçiş yapmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment