Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sabancı Üniversitesi Sertifikaları Opensea Üzerinden Verecek

Sabancı Üniversitesi Finans Mükemmeliyet Merkezi (CEF), Kripto Varlıklar ve Blockchain Teknolojisi eğitim programı kapsamında sertifikaları NFT formatında Opensea üzerinden verecek.

Akbank’ın kurucu sponsoru olduğu Sabancı Üniversitesi Finans Mükemmeliyet Merkezi (Center of Excellence in Finance – CEF), Kripto Varlıklar ve Blockchain Teknolojisi eğitim programı kapsamında bundan sonra düzenleyeceği bütün programlarda katılımcılara sertifikalarını OpenSea üzerinden verecek.

NFT sertifikaları, Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı yüksek lisans mezunu Emre Parlak tarafından özel olarak tasarlandı.

Kripto Varlıklar ve Blockchain Teknolojisi sertifika programını Mayıs 2022‘de başlatan CEF, ABD merkezli InsideChains şirketinin CEO’su Cristina Dolan’ın eğitmenliğini üstlendiği sertifika programı ile katılımcıları kripto varlıklar konusunda detaylı bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Eğitim programında, kripto varlıklar yatırım ekosisteminden akıllı kontratlara kadar birçok farklı konu başlığı ele alınıyor.

Finansın pek çok farklı alanında sertifika eğitimleri sunan CEF, aynı zamanda düzenli araştırma raporları, çevrim içi seminerleri ve resmi YouTube kanalındaki eğitici videoları ile finansal okuryazarlığa katkıda bulunmayı sürdürüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!