Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung Kendi Blockchain Platformunu Güncelledi

Samsung Group‘un alt şirketi olan Samsung SDS, kendi geliştirdiği Blockchain platformunun yeni bir versiyonunu yayınladı.

Şirket geçtiğimiz günlerde bir basın duyurusu paylaşarak Nexledger Universal adı altında geliştirdiği Blockchain platformunu güncellediğini açıkladı.

Nexledger Universal adlı bu Blockchain platformunda kullanılan özel programlama arayüzü, bu platformun Ethereum, Hyperledger Fabric gibi çeşitli blockchainlere entegre edilebilmesini sağlıyor. Şirket bu platformu ayrıca kendi geliştirdiği Nexledger Consensus Algoritması için de kullanabiliyor.

Şirketin yayınladığı basın duyurusuna göre Nexledger Universal’ın güncellenmiş hali, kullanıcılara birkaç yeni imkan sunmaya başladı. Kullanıcılar bundan böyle platform üzerinden bazı doğrulama işlemlerini, ödeme işlemlerini yönetebilecek ve belli başlı verilerin orijinalliklerini kontrol edebilecekler.

Samsung SDS bünyesindeki Blockchain Merkezi’nin yöneticiliğini üstlenen Jeanie Hong, n itibariyle Microsoft’un Azure platformunda yer alan Nexledger Universal hakkında şu yorumu yapıyor:

“Nexledger Universal’ı diğer bulut platformlarıyla bir araya getirerek bulut tabanlı Blockchain platformumuzu büyütmek istiyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment