Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung, Blockchain’i Kullanmaya Devam Ediyor

Güney Kore’nin en büyük teknoloji şirketlerinden olan Samsung, yeni lojistik platformunda teknolojiyi kullanacağını, yaptığı resmi açıklama ile duyurdu.

Samsung’un bir alt şirketi olan Samsung SDS’nin fırınından çıkan ve Cello 3.0 ismi verilen platformun, yapay zeka kullanarak Samsung’un lojistik hizmetlerine katkıda bulunacağı belirtildi. Samsung SDS Lojistik İşlemler başkan yardımcısı Kim Hyung Tae ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

”Samsung SDS’nin dünya çapındaki lojistik operasyonları tecrübesi ile son dönem teknolojiyi; dünya çapındaki birçok e ticaret satıcısına hizmet olarak sunacağız.”

Samsung SDS, Blockchain konusunda ciddi çalışmalar yapmaya devam ediyor. Şirket, son olarak Blockchain tabanlı finans platformu Nexfinance’i de duyurmuştu. Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada, ayrıca şu ifadeler de kullanıldı:

”Blockchain teknolojisinin, çalınamaz ya da düzenlenemez doğası sebebiyle, ürün güvenliği ve hizmet kalitesi artacaktır. Aynı zamanda elbette ki, operasyonel masraflarda da ciddi bir azalma görülecektir.”

Samsung SDS, öte yandan Cello’nun çıkış sürecini ise tam olarak belirtmekten kaçındı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment