Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung Galaxy S10’da Bitcoin Cüzdanı mı Olacak?

Amerikan merkezli teknoloji web sitesi BGR’nin aktardığı habere göre, Samsung’da çalışan bir kaynak; Galaxy S10 modelinin içinde bir Bitcoin cüzdanı olacağına dair görüntüleri paylaştı. Şu anda resmi olarak tanıtımı yapılmayan telefonun; buna karşın Samsung tarafından şu anda satıcılara gönderilmeye başlandığı da kaydedildi.

Galaxy S10 ile ilgili çeşitli ekran görüntülerini paylaşan isim olan Gregory Blake, telefonda Samsung Blockchain Key Store adında bir özellik olduğunu ve bunun da kullanıcılara private key noktasında total bir kontrol verdiğini belirtti.

 

Gregory Blake isimli kullanıcının attığı twitte, Galaxy S10’un kripto para cüzdanı açıkça görülüyor. Resme göre, bir önceki cüzdandaki veriler; Samsung’un yeni telefonuna atılabilecek durumda ve hemen altında da desteklenen kripto paralar ile ilgili bilgiler var.

Onun hemen altında ise, yeni bir cüzdan oluşturma seçeneği var. Altta yazan açıklamada ise ”Samsung Blockchain Keystore ile yeni bir kripto para cüzdanı yaratın” ifadesi yer alıyor. Blake, desteklenen kripto para olarak sadece resimde Ethereum’un olduğunu belirtirken; bu durum muhtemelen geçici. Konuyla ilgili yorum yapan uzmanlar; işin prototip aşamasında olduğunu ve bu sebeple tek bir kripto para ile denem yapıldığını ifade ederken; tam sürümde çok çeşitli kripto paraların destekleneceğini iddia ediyor.

Daha önce de Samsung’un yeni S10 modelinde cold storage bir kripto para cüzdanı entegre etmeyi planladığı ve bununla ilgili çalışmalar yaptığı kaydedilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment