Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hindistan’ın Dev Şirketi Samsung’un Blockchain’ini Kullanacak

Denizaşırı Blockchain pazarına girmek isteyen Samsung SDS, bu amaç doğrultusunda Hindistan’ın dev şirketlerinden Tech Mahindra ile işbirliği yapmaya başladı.

Güney Kore’nin en büyük şirketlerinden Samsung‘un sistem entegrasyon kolu olan Samsung SDS, Hindistan’ın en büyük bilgi teknolojileri şirketlerinden biri olan Tech Mahindra ile birlikte çalışmya başladı.

Korea Times gibi kaynaklar tarafından yapılan haberlere göre Samsung SDS bu ortaklığı kullanarak uluslararası teknoloji pazarında rekabet etmeye çalışacak. Şu ana kadar yapılan açıklamalar, şirketin kendi geliştirdiği Nexledger adlı Blockchain platformunu Amerika ve Avrupa pazarlarına sokmaya çalıştığını gösteriyor.

Samsung SDS ve Tech Mahindra, imzaladıkları bu yeni anlaşma doğrultusunda söz konusu bölgelerde birlikte çalışıyor olacaklar. Samsung SDS bu süreç boyunca Nexledger platformunu iyice geliştirmek ve bunu yaparken Tech Mahindra’nın desteğini de almak istiyor.

SDS tarafından 2017 yılında geliştirilen bu Nexledger adlı pltform şu ana dek finans, üretim, lojistik gibi çeşitli alanlarda çeşitli amaçlarla kullanıldı. Mesela Kore Gümrük Hizmeti, lojistik hizmetlerini geliştirebilmek için bu platformu kullanmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment