Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung’a Bitcoin Opsiyonu Geldi!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung kendi Blockchain Keystore SDK uygulamasına Bitcoin desteği ekledi. Bu güncelleme ile beraber kullanıcılar Blockchain Keystore SDK’nın kullanıma açılması ile birlikte şirketin güvenli depolama donanımı aracılığıyla uygulamalarda Bitcoin kullanabilecek. Tabii ki bu sadece Samsung’un blockchain uygulamasının bulunduğu desteklenen cihazlarda olacak.

Samsung sadece Bitcoin desteği eklemekle kalmadı aynı zamanda Kore’nin en büyük sosyal medya şirketi Kakao’nun Klaytn isimli blockchain ağını da destekleyeceğini duyurdu.

Samsung ilk olarak blockchain uygulamasını duyurduğunda Enjin Coin rekor bir yükseliş yakalamış ancak Bitcoin’in desteklenmiyor oluşu tepkilere yol açmıştı. SDK temel olarak en yeni Galaxy model akıllı telefonlarda olacak ve kitlelere ulaşma konusunda inanılmaz bir yardımı dokunacak.

Samsung Blockchain Keystore SDK ile ilgili bilgilerin yer aldığı sayfasını 8 Ağustos tarihinde güncellemiş olsa da SDK’nın henüz kullanıma açılmamış olması nedeniyle bunu resmi olarak duyurmadı ve haberin yayılmasının geçe kalmasının temel sebebi de bu.

Blockchain Keystore SDK şu an için sadece geliştiricilere açık konumda tutulmakta ve Samsung 2019 yılının sonlarına doğru uygulamayı bireysel kullanıcılara da açmayı planlıyor. Söz konusu uygulamanın kripto para sektörüne ciddi bir fayda getireceği tahmin edilmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment