Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Yanlış Elon Musk Alarmıyla Yükselişe Geçti

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Dogecoin ile ilgili birkaç farklı tweet paylaştıktan sonra bir şarkıyla ilgili açıklama yaptı. İnsanlar, onun bu tweetinin şarkıyla değil bir kripto para ile ilgili olduğunu düşündüler. Bunun sonucunda, o altcoinin fiyatında neredeyse %40’lık bir artış görüldü.

Elon Musk, öğlen saatlerinde “Sandstorm tam bir başyapıt.” şeklinde bir tweet paylaştı. Darude imzalı bu şarkı, sosyal medyada birçok meme’de duyulabiliyor. Bu şarkının yanı sıra, sosyal medyada “kum fırtınası” temalı ayrı meme’lere denk gelmek mümkün.

sandstorm-doge-meme

SAND fiyatı bu tweet sonrası yükseldi

Elon Musk’ın herhangi bir bağlam olmaksızın böyle bir tweet paylaşması, kripto para piyasasını harekete geçirdi. Musk’ın tweetinde “Sand”den bahsettiğini gören yatırımcılar, SAND adlı bir kripto paraya akın etti.

elon-musk-sand-tweet

SAND, 70 milyon dolarlık piyasa değeriyle en büyük coinler sırasında 223. sırada yer alıyor. Bu coin, öğlen saatlerine kadar 0.093 dolar seviyesinden işlem görüyordu. Elon Musk’ın attığı tweet, onu bir anda neredeyse %40 oranında değerlendirdi ve 0.129 dolara kadar çıkardı.

sand-token-fiyat-kripto-para-usd
Saatlik SAND grafiği, Binance

Musk’ın yaptığı paylaşımın SAND ile bağlantılı olmadığının anlaşılması, fiyatın düşüşe geçmesiyle sonuçlandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!