Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Şans Mı, Sır Mı? Memecoin Yatırımcısı Parasını 385’e Katladı

Bir memecoin yatırımcısı, sermayesini sadece birkaç gün içerisinde 385’e katladı.

Solana ekosisteminde Andrew Tate için tasarlanmış DADDY adlı memecoin, birkaç gün önce piyasaya girdi.

Yüz binler kazandı

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre bir trader, DADDY alabilmek için FixedFloat’tan 4,86 Solana (780 dolar) çekti.

Yatırımcı, bundan beş gün önce sadece 4,5 Solana (728 dolar) harcayarak 3,71 milyon DADDY satın aldı. Ardından gelen üç gün içerisinde elindeki tüm DADDY’leri 1.736,1 Solana (yaklaşık 267.400 dolar) karşılığında sattı. Yatırımcı, bu sayede parasını 385’e katladı.

Diğer memecoinler kazandırmadı

Lookonchain verilerine göre bu yatırımcı, DADDY’den para kazandıktan sonra dört farklı memecoin’e daha yatırım yaptı. Bunlar, DJT, FatNigga, FTRISTAN ve Donatella oldu. Ancak bunların hiçbirinden para kazanmadı.

Lookonchain ekibi, bu yatırımcının şansının yaver gitmiş olabileceğini ya da DADDY hakkında içeriden bilgi sahibi olmasının mümkün olduğunu söyledi.

Insider trading iddiaları

Bubblemaps’in açıklamalarına göre DADDY hakkında içeriden bilgi sahibi olan isimler, on milyonlarca dolar kazanç elde etti. İddialara göre birkaç adres, Andrew Tate DADDY’yle ilgili paylaşım yapmaya başlamadan önce toplam DADDY arzının %20’sini satın aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!