Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter Halkı Satoshi Nakamoto’nun Kim Olduğuna Karar Verdi!

Türkiye’deki kripto para takipçileri, geçtiğimiz gün yaptığımız bir anket sonrasında Satoshi Nakamoto’nun kimliği konusundaki fikirlerini açıkça belli ettiler.

Bitcoin‘i Satoshi Nakamoto takma ismiyle oluşturan kişi veya kişilerin kimliği günümüzde hala bilinmiyor. Bu durum kripto para dünyasının en büyük sırlarından biri olarak gösteriliyor.

Sektörün önde gelen isimlerinden John McAfee kısa süre önce Satoshi Nakamoto’nun kimliğini açıklayacağını söylemiş, pek çok kişiyi heyecanlandırmıştı. Biz de insanların bu konu hakkındaki şahsi fikirlerini öğrenebilmek için Twitter üzerinden bir anket düzenledik.

McAfee tarafından açıklanacak ismin hangisi olduğuna dair düzenlediğimiz ankete 2 bin 200’den fazla kişi katıldı ve bunun sonucunda ortaya oldukça ilginç sonuçlar çıktı. Aralarında Dorian Nakamoto, Onur Gözüpek, Elon Musk ve Selcoin gibi isimlerin bulunduğu bu anketimizin kazananı oyların yüzde 40’ını toplayan Selcoin oldu.

Oylama sürecinin başlarında ankete hızlı bir giriş yapan Elon Musk, oy sayısının artmasıyla birlikte Selcoin’in gerisine düştü. Böylece anlaşıldı ki Türkiye’deki kripto para destekçileri, Satoshi Nakamoto’nun Elon Musk olduğuna inanmıyorlar. Halk onun yerine Türkiye’deki kripto para topluluğunun öne çıkan isimlerinden olan Selcoin’i tercih ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2 Comments

  • akasya
    Posted 23 Ekim 2020 - 17:13 17:13

    Arkadaş bu bitcoin çıktıktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı anlamadım gitti

  • İsmail Levent Babacan
    Posted 23 Nisan 2019 - 19:30 19:30

    çok boş bir haber..

Leave a comment