Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Saxo Bank Kurucusu Lars Christensen, Kripto Paralardaki Panik Satışını Bekliyor

Danimarka menşeli Saxo Bank kurucusu Lars Seier Christensen, BTC alım satımından milyonlarca dolar elde etmiş bir isim ancak bir bankanın CEO’su olarak, çalışanlarını kripto para hizmetleri sunmak konusunda ikna etmekte ciddi bir zorluk yaşıyor. Kendisi şu an kripto para alım satımına tekrar girmek için yeni bir panik satışını bekliyor.

‘Mevcut Sistemimiz Son Derece Verimsiz’

55 yaşındaki Danimarkalı bankacı Christensen, veya daha bilinen şekilde Stig, her zaman ”ultra özgürlükçü” bir yapıda olduğunu ve mevcut bankacılık sisteminin karşıtı olduğunu belirtmekteydi. İtibari para alım satımında 30 yılını harcadıktan sonra doğal olarak para birimleri dünyasında öne çıkan önemli yeniliklerden etkilendiğini söyleyen Stig, kripto para birimlerinin de bunlardan birisi olduğunu ifade etti.

”Mevcut sistemimizde son derece verimsiz ve geliştirilebilecek olan bir çok yöntem var ve bu hem daha iyi itibari paralar, hem de varlık destekli tokenler, veya diğer adı ile gerçek kripto para birimleri ile düzeltilebilecek potansiyele sahip. Olay aslında ana akım tarafından kabul görmekte.”

Bankacılık endüstrisini ”yeni bir şişedeki eski şarap” olarak tanımlayan ünlü bankacı, bunun geçmişten farklı olmadığını ve yeni teknolojik unsurların kabul edilerek bankacılık sektörünün inanılmaz bir şekilde geliştirilebileceğini öne sürmekte.

Kripto Para Alım Satımı Christensen İçin Bir Hobi

Geleneksel bir bankanın CEO’su olmasına rağmen kripto para alım satımı yaparak ciddi anlamda kazanç elde ettiğini belirten Stig, BTC’nin ilk yatırımcılarından birisi olduğunu ve zamanında 100 ile 400 dolar arasında ciddi bir kripto para alımı yapıp, daha sonra BTC 2017 yılında 6.300 dolara ulaştığında milyonlarca dolar elde ettiğini aktardı.

Kripto para birimlerine güven duyduğunu ifade eden Christensen, tekrar alım yapmak için yeni bir panik satışı olmasını beklediğini de sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment