Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SBF’den 250 Milyon Dolarlık Kefalet İçin Yeni Talep: “Saklı Kalsın”

Sam Bankman-Fried’ın avukatları, kendisinin 250 milyon dolarlık kefaleti için imza veren şahısların isimlerinin saklı tutulmasını talep ediyor.

Bankman-Fried’ın avukatları, mahkemeye yeni bir talepte bulunarak, 250 milyon dolarlık kefalet için imzasını vermiş iki kişinin, Bankman-Fried’ın ebeveynleriyle birlikte anonim kalmasını istedi.

Avukatlar, neden böyle bir talep yaptıklarıyla ilgili olarak, bu kişilerin bireysel gizliliğine ve güvenliğine yönelik duydukları kaygıları gerekçe gösterdiler.

Avukatlar, Sam Bankman-Fried’ın ailesinin bir süredir “düzenli şekilde tehditler aldığını”, bazılarının onları “fiziksel olarak zarar vermekle” tehdit ettiğini vurguladı. Bu, kefalet sürecinde ismi geçen diğer iki ismin güvenliğine ilişkin de kaygı doğuruyor.

Bankman-Fried, tutuklanıp ABD’ye iade edilmesinin ardından 250 milyon dolarlık bir kefaletle serbest bırakıldı. Bu 250 milyon dolarlık kefaletin teminatı için Bankman-Fried’ın ailesinin California’daki evi ve ona ek olarak iki farklı teminat daha kullanıldı.

Avukatlar, bu diğer iki kefilin kimliklerinin saklı kalmasını ve “kamuyla paylaşılmamasını” istiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!