Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sektörde Büyük Etki Yaratması Beklenen Kriptopara.com, Yayın Hayatına Başladı

Uluslararası alanda geçmiş dönemde birçok başarılı Blockchain projesine imza atan TokenSuite şirketi, şimdi de Türkiye pazarındaki kullanıcılar için son derece efektif bir sistemi hayata geçirmeyi başardı.

Türkiye’deki kripto para yatırımcılarının, sektördeki son gelişmelere ulaşabilecekleri ve karşılaştırmalı olarak fiyatlara ulaşabileceği kriptopara.com adlı web sitesini hayata geçiren firma, bu sitede şu an için Litecoin, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar ve Tether fiyatlarını başta Türk Lirası olmak üzere birçok farklı itibari para birimine dönüştürebiliyor.

Aynı zamanda konuyla ilgili çıkan haberlere bakılırsa, TokenSuite, bu ürünü olan kriptopara.com ile birlikte, ilerleyen dönemde birçok farklı yeniliği de sunmaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan TokenSuite CEO’su Ömer Horzum, kriptopara.com adresi için birçok satın alma teklifi aldığını ancak asıl amaçlarının şu an için kripto para sektörüne katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Son dönemde kripto para sektöründe yeniden bir toparlanmanın yaşandığı görülüyor ve bu fiyat artışları da, sektöre her geçen gün yeni kullanıcıların gelmesini sağlıyor. Kriptopara.com’da özellikle arbitraj fırsatı arayan ve bunu değerlendirmek isteyen kullanıcılara da, kaynağından fiyat bilgisi veriliyor.

Biz de, Koin Bülteni ekibi olarak kriptopara.com’a yeni yayın hayatında başarılar diliyor ve bu gelişmenin Türk kripto para sektörü adına hayırlı olmasını diliyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment