Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sektörün Ünlü Piyasa Yapıcılarından Altonomy 7 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

Kripto para sektörünün en ünlü piyasa yapıcılarından olarak bilinen Altonomy şirketi, yaptığı açıklama ile 7 milyon dolarlık yatırım aldığını açıkladı. Kripto para odaklı yatırım şirketi Polychain Capital’in başını çektiği yatırım turunda 7 milyon dolarlık bir meblağ topladığını ifade eden Singapur merkezli şirket, elde ettiği bu fonlar ile trading hizmetlerini genişletmeyi ve uluslar arası alanda etkinliğini arttırmayı planlıyor.

Şirketin kurucusu Ricky Li, aldıkları yatırım ile ilgili olarak bir açıklama yaptı ve şunları kaydetti:

”Kurumsal yatırımcılara bu yeni dönemde daha fazla odaklanacağız. Likiditeye ihtiyacı olan firmalara da ister OTC olsun, isterse de normal borsa formatında olsun hizmet vermek istiyoruz. Çok farklı hacimlere ve özelliklere sahip olan kripto paralara hizmet vermeye de devam edeceğiz. Bu yatırım turunda bize güvenen tüm yatırımcılarımıza da teşekkür ediyorum.”

Son dönemde birçok kurumsal yatırımcının ve dev aile ofislerinin kripto para sektörüne giriş yaptığını da ifade eden Lee, sektörü güzel günlerin beklediğini söyledi ve şunları ekledi:

”Birçok fon artık kripto para sektörüne giriyor. Bu alanda artan bir talep var. Biz de bu artan talep karşısında en efektif hizmeti sunmak için çalışacağız.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment