Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SelfWealth, Avustralya’da Bir Kripto Para Borsasıyla Anlaşarak Kripto Hizmeti Sunacak

11 yıllık fintech şirketi SelfWealth, uzun süredir görüştükleri bir dijital varlık borsasıyla anlaşarak Avustralya’nın kripto para birimi sunan ilk “broker”ı olduğunu açıkladı.

SelfWealth’in 15 Şubat tarihinde yapılan basın açıklamasına göre müşterilerinin dijital varlıklarını tek bir çatı altında tutabilmesi amacıyla yerel kripto para borsası BTC Markets ile bir anlaşma imzaladı.

SelfWealth CEO’su Cath Whiataker yaptığı açıklamada:

Şu anda popüler yatırım araçları arasında geçiş yapabilmesi için birçok defa para taşıması gerekiyor. Kripto paralara mümkün olabildiğince sorunsuz yatırım yapılabilmesini istedik.

dedi.

SelfWealth yaptığı açıklamada finansal gözlemci AUSTRAC’ın onayını bekleyen beş kripto para olduğunu ancak bunların hangileri olduğunu söylemedi.

Avustralya’nın yerel kripto para borsası CEO’su Caroline Bowler:

Arayüz farklı olsa da hala bizim borsamızdan ticaret yapılıyor bu nedenle sistem farklı değil. Zaten bir SelfWealth hesabınız varsa ayrıca bir BTC Markets hesabı oluşturmanıza gerek yok.

açıklamalarında bulundu.

Şirket, müşterilerinin %30’undan fazlasının kripto paralarla ilgilendiğini öğrendikten sonra böyle bir adım attıklarını açıkladı.

120.000’e yakın aktif üyelerinin olduğunu belirten SelfWealth, 8 milyar dolar varlıkla Avustralya’nın en büyük dördüncü aracılık platformu olduğunu söyledi. Ülkede 800.000’den fazla kişinin kripto para ticareti yaptığı tahmin ediliyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!