Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sevgililer Gününü Yalnız Geçirenler Dikkat: Kripto Paralar Sizi Daha Çekici Kılıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance tarafından yapılan ankete göre kripto paralar ile ilgilenenler daha çekici bulunuyor.

Binance sevgililer gününe özel 2.600 katılımcı bir anket gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen anket 9 sorudan oluşuyordu ve sevgili seçiminde kripto paralara ilginin önemi değerlendirildi. 9 sorudan oluşan anket katılımcılara 6 Şubat ile 9 Şubat tarihleri arasında yöneltildi ve sonuçlar ilgi çekici olarak kaydedildi.

Yaşları 18 ile 46 arasında olan katılımcıların %83‘ü ilişkide kripto paralara ilgi duyan bir partnerin ilişki içerisinde daha çekici olduğunu belirtti. Ayrıca %70‘i ise kripto paralara ilgi duyan biri ile tanışmanın daha heyecan verici olduğunu ileri sürdü.

Ankete katılan katılımcıların %38‘i çift olarak kripto paralara ilgi duyduklarını söylerken, %27‘si ise partnerlerini kripto paralar ile kendilerinin tanıştırdıklarını söyledi.

Ayrıca anket %83 oranında sevgililer gününde klişe bir hediye almaktan ziyade, kripto para hediye kartı almanın tercih edildiğini de gözler önüne serdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!