Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SFOX Araştırması: Alt Koin Sezonuna Daha Çok Var, İlgi Hala Bitcoin’de!

San Francisco Open Exchange (SFOX) tarafından yayınlanan yeni bir araştırmaya göre piyasa hala büyük ölçüde alt koinler yerine Bitcoin ile ilgilenmekte. SFOX bunun yanı sıra önümüzdeki günlerde Ethereum‘un artık bir alt koin olmaktan çıkabileceğini de vurguladı.

Kurumsal bir kripto para borsası olan SFOX 24 Temmuz tarihinde yayınladığı analizi içerisinde Başkan Trump’ın Bitcoin hakkında attığı tweet’leri sonrası Bitcoin’in yeniden göz önüne çıktığını ifade etti. Facebook’un Libra’sının bütün ilgiyi kripto para sektörüne ve özellikle XRP gibi alt koinlere çekmesine rağmen topluluğun gözü büyük ölçüde lidere bakıyor.

SFOX buna ek olarak Kongre görüşmelerinde kanun yapıcıların Libra hakkındaki yorumlarını da incelemeye aldı. SFOX’a göre Facebook’un dijital parası buradaki tek hedef gibi gözükse de regülatörler ‘aba altından sopa göstererek’ Bitcoin yatırımcılarına ve Bitcoin’in volatilitesine de uyarılarda bulundu.

bitcoin price july 2019 sfox

Trump’ın Bitcoin ve Libra hakkında tweet attığı günden sonra fiyat kısa vadeli yatay grafik çizse de daha sonra Senato görüşmeleri esnasında düşüşe geçti.

Şu an için birçok uzman Bitcoin’i geride tutan şeyin regülasyonlarla ilgili engeller ve şüpheler olduğunu düşünmekte. Önümüzdeki günlerde Libra hakkındaki belirsizliğin dağılması Bitcoin’in de yararına olacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment