Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu İçin Yeni Entegrasyon: Netflix ve Spotify Ödemelerinde Kabul Edilecek

Popüler meme token Shıba Inu (SHIB), Bitcoin (BTC) ve kripto para ödeme sağlayıcı NOWPayments ile gerçekleştirdiği entegrasyon sayesinde Netflix ve Spotify abonelik ödemeleri için kullanılabilecek.

NOWPayments 23 Aralık tarihinde yaptığı açıklamada, Shıba Inu ile birlikte ödemeler için bir entegrasyon kurmaya çalıştıklarını duyurmuştu. On binlerce kullanıcıya farklı alanlarda kripto paralar ile ödeme hizmeti veren NOWPayments 26 Aralık tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamada, SHIB entegrasyonunun başarılı bir şekilde gerçekleştiğini bildirdi. SHIB bu sayede Netflix ve Spotify abonelikleri için otomatik ödemelerde kullanılabilir hale gelmiş oldu.

Duyurunun detaylarında, NOWPayments aracılığıyla yapılacak SHIB ödemelerinin sınırsız olduğu ve her ülkeden kullanılabileceği vurgulandı. Ayrıca SHIB ödemeleri anlık olarak günün her saatinde gerçekleştirilebilecek.

Kullanıcıların bu hizmetten faydalanabilmesi için öncelikle bir NOWPayments hesabı oluşturması gerekiyor. Ardından SHIB adreslerini ödeme kısmına entegre eden kullanıcılar aylık otomatik faturalandırma sistemine dahil olabiliyor.

CoinGecko verilerine göre SHIB fiyatı son 24 saat içerisinde %3,8 değer kaybetti ve haberin kaleme alındığı esnada 0,00000800 dolardan piyasalarda işlem görüyor.

Öte yandan BitPay, Ashburn merkezli lüks bir otomobil galerisi olan Exclusive Automotive Group (EAG) ile yaptığı anlaşma kapsamında başta SHIB ile araç alımına olanak sağlamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!