Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu İlişkili Token’dan Yakım Müjdesi: 36x’lik Yükseliş Devam Edecek Mi?

İki haftalık periyotta 36x’ten fazla değer kazanan Shibarium ekosistemine ait merkeziyetsiz borsa (DEX) PawSwap’ten (PAW), yerel token’ı için yatırımcılarını sevindiren yakım duyurusu geldi.

Shiba Inu’nun (SHIB) katman-2 çözümü Shibarium ekosisteminin DEX’i PawSwap Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, yerel token’ı PAW için önümüzdeki hafta ilk defa yakım yapılacağını duyurdu. Gelen müjde ile birlikte halihazırda iyi bir performans sergileyen PAW’in yükselişine devam edip edemeyeceği merak konusu oldu.

Yapılan paylaşımda ilk PAW yakımının yakında başlayacağını belirten ekip şu ifadelere de yer verdi:

Sevgili Paw ailesi, önümüzdeki hafta harika şeyler olacak.

Geçtiğimiz haftalarda Gate.io, Bitget, LBank, Biconomy ve Bitrue gibi büyük borsalardan listeleme alan PAW, iki haftalık süreçte yaşadığı 36x’ten fazla yükselişle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Konuya ilişkin yorum yapan bazı uzmanlar, yakımın gerçekleşmesiyle birlikte bunun beklenen bir şey olduğunu ve “haberi sat” mantığıyla PAW’ın düşüş yaşayacağını belirtiyor. Öte yandan bazı uzmanlar ise 1 katrilyon arzı bulunan token’ın halihazırda 80 milyon dolar gibi küçük bir market değerinin olmasından kaynaklı uzun vadede çok daha fazla yükseliş yaşayacağını düşünüyor.

Pawswap ekibinin nasıl bir yakım politikası izleyeceği yatırımcılar tarafından oldukça merak ediliyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta %2,3 değer kazanan PAW, yazım esnasında 0.0000000791 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!