Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu Neredeyse Tüm Zamanların En Popüler Seviyesinde: Yeni Metrik Dikkat Çekti

Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB), istatiksel olarak tüm zamanlarının en popüler seviyelerine geri döndü.

Kripto analitik platformu IntoTheBlock tarafından yayınlanan yeni bir popülerlik göstergesi, SHIB’in ihraç edildiği ilk günlerindeki yatırımcı ilgisini son zamanlarda geri kazanmaya başladığını gösterdi.

Yeni Benimsenme Oranı olarak adlandırılan göstergede, ilk işlemlerini yapan kripto para cüzdanlarının tüm aktif cüzdanlara oranı baz alındı. Bu hesaplamaya göre SHIB popülerlik oranının son zamanlarda yatay olarak seyrettiği %32 seviyelerinden %69 seviyelerine yükseldiği görüldü.

Yaklaşık %120’yi temsil eden bu artış ile birlikte kazanılan yeni yerel zirvenin aynı zamanda SHIB’in halka arz edildiği 2020 yılından bu yana görülen en yüksek popülerlik seviyesi olduğu tespit edildi.

Veriler SHIB’in yeni yatırımcılar arasında popülerliğinin arttığına işaret etse de meme coinlerin oldukça volatil bir yapıya sahip riskli yatırım araçları olduklarının altı çizildi.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %2 değer kaybeden SHIB, son 24 saat içerisinde %0,2 değer kazanarak yazım itibariyle 0,00000772 dolar seviyesinedn işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!