Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu (SHIB), 1800’den Fazla ATM’si Bulunan Bitcoin of America’nın Hizmetleri Arasına Eklendi

Meme token piyasasının lideri Dogecoin’den (DOGE) sonra Shiba Inu da, Bitcoin of America tarafından ABD genelindeki kripto para ATM’lerinde kullanıma sunuldu.

Bitcoin of America23 Mart tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Dogecoin’i ABD genelindeki kripto para ATM’lerinde kullanıma sunduğunu duyurmuş bu haber ile birlikte DOGE %14’lük bir yükseliş göstermişti.

4 Nisan tarihli basın bültenine göre, Shiba Inu’nun yerel token’ı SHIB artık Bitcoin of America ATM’lerinde kullanılabiliyor. Ancak bu haberin fiyata henüz bir etkisi görülmedi.

312 eyalette 1800 kripto para ATM’sine sahip olan Bitcoin of America, geçtiğimiz eylül ayında önde gelen altcoin Ethereum (ETH) desteğini etkinleştirmişti. Şirket ayrıca müşterilerin Litecoin (LTC) alıp satmasına olanak tanıyor.

Bitcoin of America ATM’lerine Dogecoin’in ardından Shiba Inu’nunda eklenmesiyle birlikte “meme token” akımını artıracağı düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre son 7 günde %0,8 değer kazanan SHIB, haberin kaleme alındığı sıralarda 0,00002668 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!