Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu (SHIB) Ayı Piyasasına Meydan Okuyor: Bu Metrikte Yeni Rekor

Kripto para piyasasının en değerli ikinci meme token’ı Shiba Inu’nun (SHIB) cüzdan adresleri rekor kırmaya devam ediyor.

WhaleStats verilerine göre SHIB sahibi cüzdan sayısı en yüksek seviyesine ulaştı. Verilere göre şu anda 1.273.918 adet cüzdanda SHIB bulunuyor. Yaklaşık 2 ay önce SHIB sahibi cüzdan sayısı yaklaşık 1,22 milyon civarında bulunuyordu. Ayı piyasasının en derinlerde hissedildiği bu günlerde SHIB sahipleri her şeye rağmen artış gösteriyor. Bu 2 aylık süreçte yaklaşık 50.000 yeni cüzdan portföyüne SHIB ekledi.

Intotheblock verilerine göre bu cüzdanların %51’inin 1 yıldan fazla süredir SHIB sahibi olduğu belirtilirken %43’ünün son bir yıl içerisinde, %6’sının ise son 1 ay içerisinde cüzdanlarına SHIB eklediği görüldü. 

Öte yandan Shiba Inu yakımları da hızla devam ediyor. Shiba’nın yakım hızı Shibburn verilerine göre son 24 saatte %1264’den fazla artış yaşadı. Ayrıca piyasaya sürüldüğünde 1 katrilyonluk bir arzı bulunan meme token’ın 410 trilyondan fazlası yakıldı.

CoinGecko verilerine göre en değerli kripto paralar arasında 14. sırada bulunan Shiba Inu (SHIB), son 24 saatte %0,3 artış yaşadı. Yaklaşık 5,4 milyar dolar piyasa değeri olan kripto para, haberin kaleme alındığı sıralarda 0,00000913 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!