Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SHIBA INU (SHIB) Balinalar Tarafından Yeniden İlgi Görmeye Başladı

En büyük üçüncü Ethereum balinası portföyüne 1.9 milyon dolar değerinde 58.9 milyar adet SHIBA INU (SHIB) ekledi. SHIBA INU uzun zaman sonra en büyük 1000 Ethereum cüzdanı arasında en çok satın alınan token’lar listesine yeniden girdi.

Balina cüzdan hareketlerini inceleyen WhaleStats, resmi Twitter hesabı üzerinden 13 Ocak tarihinde yaptığı gönderide en büyük üçüncü Ethereum balinasının portföyüne 1.9 milyon dolar değerinde 58.9 milyar adet SHIBA INU eklediğini paylaştı.

WhaleStats verilerine göre 228 farklı token’da toplam 3.5 milyar dolar üzerinde varlığa sahip olan balinanın portföyünün %34,45‘lik gibi büyük bir kısmını SHIBA INU oluşturuyor. İkinci olarak en çok USDC stablecoin’ini elinde bulunduran balinanın portföyünde üçüncü olarak 127.386 adet ile Ethereum yer alıyor.

WhaleStats ayrıca SHIBA INU’nun uzun bir sürenin ardından yenide en büyük 1000 Ethereum balinası arasından en çok satın alınan ilk 10 token arasına girdiğini paylaştı.

Popüler meme token uzun bir süredir Ethereum balina cüzdanlarında dolar değerine göre en büyük token konumunda yer alıyor.

Sosyal medya kullanıcıları SHIBA INU’nun balinalar arasında yeniden popülerleşmesinde, 1.1 milyon takipçisi bulunan siyasi haber kaynağı @zerohedge isimli Twitter hesabının 12 Ocak tarihinde SHIBA INU’nun ABD merkezli popüler alım-satım uygulaması Robinhood’da listelenmesi ile ilgili yaptığı paylaşımın rol oynadığını düşünüyor.

CoinGecko verilerine göre 17.75 milyar dolar piyasa değeri ile 13. sırada bulunan SHIBA INU son 24 saatte %12,5 değer kazanarak 0.00003233 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!