Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu (SHIB) Geliştirici Ekibi Tanıttı: Yeni Stablecoin

Popüler meme token Shiba Inu (SHIB), ekosistemini merkeziyetsiz bir stablecoin ve yeni bir ödül token’ı ile genişletmeye odaklanıyor.

Shiba Inu’nin arkasındaki lider geliştirici Shytoshi Kusama, topluluk için yeni bir güncelleme duyurdu. Yapılan açıklamada Shiba ekosistemi için bir stablecoin, bir ödül tokenı ve kendilerine ait metaverse’e dahil edecekleri “tahsil edilebilir bir kart oyunu” başlatma planlarını duyurdu.

Kusama, deneysel bir stablecoin protokolü olan SHI‘nin piyasaya sürülmesiyle ilgili olarak “diğer sabit tokenlerin çöküşünü ve milyarlarca doların piyasadan tamamen silinmesini izledikten sonra büyük bir endişeye sahibiz” ifadelerinde bulundu.

Geliştirici, her şey planlandığı gibi giderse SHI stablecoin’in bu yıl piyasaya sürüleceğini söyledi. Shiba Inu ayrıca TREAT adlı yeni bir ödül tokenı ile ağını genişletmeyi planlıyor.

Paylaşılan blog yazısında, TREAT adlı ödül sistemi “gezegendeki en iyi tahsil edilebilir kart oyunu” olarak tanımlandı.  Açıklamanın devamında, metaverse evreni ve yeni token güncellemelerinin, önümüzdeki dönemde Shiba Inu ekosisteminde geniş bir uygulama alanına sahip olacağı ifade edildi.

Tüm bu işlevlerinin yanı sıra TREAT token’ın, SHI stablecoin’e “denge sağlanması” açısından yardımcı olacağı belirtildi.

Kusama, Playside ve Shiba Games tarafından geliştirilmekte olan bu proje için daha fazla ayrıntı vermemeyi tercih ederek ilerleyen günlerde bu konuda ayrı bir blog yazısı paylaşacağı dipnotunu ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!