Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu (SHIB)-Red Bull: Sponsorluk Söylentileri

Popüler meme coin Shiba Inu’nun merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu ShibaSwap’ın geliştiricisi Shytoshi Kusama, Red Bull ile görüştüğünü paylaştı.

ShibaSwap’ın gelişticisi olan ve Shytoshi Kusama kullanıcı adıyla bilinen Shiba Inu (SHIB) savunucusu, Twitter hesabı üzerinden popüler enerji içeceği markası Red Bull ile görüştüğünü paylaştı

Twitter paylaşımında yaptıkları sohbet için teşekkür eden Shytoshi, “Gelecekte daha fazla konuşmak için dört gözle bekliyorum.” dedi.

Twitter gönderisinin altına yorum yapan birçok Shiba Inu yatırımcısı bu görüşmenin etkileyici ve güzel bir gelişme olduğunu belirtti. Ne anlaşması olduğu birçok kez sorulmasına rağmen Shytoshi, yorum yapan kullanıcılara herhangi bir cevap vermedi. Hala aralarında geçen konuşmanın bir anlaşma olup olmadığı merak ediliyor.

Yorum yazan kullanıcılarından bazıları ortak reklam yapacaklarını, Red Bull araçlarına Shiba Inu’nun amblemini koyacağını ve bunun olumlu yansıyacağını düşündü ancak bir kısmı ise bu paylaşıma oldukça tepkiliydi.

Bir kullanıcı: “Sürekli böyle yanıltıcı paylaşımlar yapıyorsunuz. Bu tarz eylemleriniz anlık harekete sebep oluyor ve bu durum tekrar ettikçe insanlar size karşı inancını kaybediyor.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!