Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu Topluluğundan Bu Token’ın Listelenmesi İçin Binance’e Baskı!

Shiba Inu (SHIB) topluluğu, ekosisteme ait yerel token Bone ShibaSwap’in (BONE) Binance’de listelenmesi için bir imza kampanyası başlattı.

Shiba Inu topluluğu ShibArmy, ekosistemin yerel token’ı BONE’un Binance listelenmesi için destek çağrısında bulundu ve bir Change.org üzerinden imza kampanyası başlattı. Halihazırda Shiba Inu’nun merkeziyetsiz borsası (DEX) ShibaSwap üzerinde kullanım alanların bulunan BONE’un gelecekte Shibarium ekosistemine de dahil edilmesi planlanıyor.

Başlanılan imza kampanyasında 1.500 katılımcıya ulaşılması hedeflenirken haberin kaleme alındığı esnada imza kampanyasına katılan 1.059 kullanıcı bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,3‘lük yükseliş sergileyen BONE, 1,48 dolardan işlem görüyor. BONE’un halihazırda Mexc, Bitget ve CoinEx gibi merkezi borsalarda (CEX) USDT paritesiyle alım-satımı yapılabiliyor.

Öte yandan Change.org üzerinde benzer bir imza kampanyası geçen sene ekim ayında popüler meme token FLOKI tarafından başlatılmıştı. Binance listelenme gayesiyle başlatılan 35 bin imza hedefli kampanya üzerinden 4 ay geçmesine rağmen halen daha yeterli sayıya ulaşamadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!