Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu’dan Büyük Yakım: 64 Milyar SHIB Piyasadan Silindi

Popüler meme token Shiba Inu (SHIB) 64 milyar token yakımı gerçekleştirdiğini duyurdu. Ayrıca önceki süreçte aksaklıklarıyla gündeme gelen yakım portalının, ShibaSwap’ın bir parçası olarak çalışmaya devam edeceği açıklandı.

Sistematik yakımlarıyla bilinin Shıba Inu, 11 Ekim itibariyle 64 milyar SHIB (yaklaşık 662 bin dolar) arzını piyasadan kalıcı olarak sildi.

Bununla birlikte 2022’nin Nisan ayından beri yakım işlemlerine olanak sağlayan ve kullanıcılara yakım ödülü olarak Ryoshi Vision (RYOSHI) ERC20 tokenleri vererek pasif gelir sağlayan aracı portal konusunda değişikliğe gidildi.

Konu hakkında daha önce kullanıcılardan Ryoshi Vision isimli portalın gereken ödülleri vaktinde dağıtmadığı ve hatta dolandırıcılık olabileceğine dair uyarılar geliyordu. Bunu göz önün bulunduran Shiba Inu geliştirici ekibi konuya müdahale etti.

Shiba Inu ekibi olaya müdahale etmek adına Ryoshi Vision geliştiricileri ile iletişime geçmeye çalıştıklarını ancak bir geri dönüş alamadıklarını öne sürdü. Bu iletişimsizliğin ardından Shiba Inu kurucusunu onurlandırmayı amaçlayan bir proje olan Ryoshi Vision’ın Shiba Inu ekosisteminden çıkartıldığı açıklandı.

SHIB ekibi ayrıca yakım portalı hakkındaki sürecin bu noktadan sonra ShibaSwap‘ın bir parçası olan Burn Portal ile devam edeceğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!