Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu’dan Shibarium İçin Resmi Açıklama: Ekosistem Tokenları Yükselişe Geçti!

Shiba Inu (SHIB) geliştiricileri, topluluk tarafından heyecanla beklenen Shibarium katman-2 blokzincirinin açık betasının bu hafta içinde yayınlanacağını duyurdu.

Shiba Inu 8 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, katman-2 blokzinciri Shibarium’un açık beta sürümünün bu hafta içerisinde yayında olacağını bildirdi. Geliştiriciler, ilerleyen günlerde beta sürümünün resmi web sitesine ulaşıma dair gerekli açıklamaları yapacağını açıkladı.

Roll-up teknolojisi ile daha hızlı, verimli ve düşük maliyetli bir transfer mekanizması sunan Shibarium, doğrulama yöntemi olarak kripto para ekosistemi tarafından yaygın olarak kullanılan hisse kanıtı sistemini (PoS) kullanıyor.

Betanın hafta içerisinde açıklanacağı haberinin hemen ardından Shiba Inu ekosistemine ait tokenlarda yükseliş hareketi gözlemlendi. Doge Killer (LEASH) 486,33 dolar seviyelerinden 554 dolar seviyesine kadar yükselerek yaklaşık %14 değer kazanırken Bone (BONE) ise 1,39 dolar seviyesinden 1,78 dolar seviyesine yükselerek %28 değer artışı yaşadı.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %23,9 değer kaybeden SHIB, son 24 saat içerisinde %1,4 düşüş ile yazım itibariyle 0,00001093 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!