Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu’dan Şifreli “Yakında” Mesajı: Fiyat Yükselişi Sürecek Mi?

Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB), tarafından yapılan sosyal medya paylaşımı yatırımcılar üzerinde merak uyandırdı.

Halihazırda bir süredir yükseliş periyodunda olan Shiba Inu’nun ekibi kısa süre önce yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Gönderide “Yakında” ifadelerine yer vermeyi tercih eden ekip, yatırımcılar arasında ciddi bir spekülasyona yol açtı. Spekülasyonların en başında ise Shiba Inu tarafından geliştirilen katman-2 (L2) projesi Shibarium’un lansman tarihi yer aldı.

Proje için bir dönüm noktası olarak nitelendirilen Shibarim’un ne zaman piyasaya sunulacağı net olarak bilinmese de gönderiden de anlaşılacağı üzere bunun kısa zaman içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Bununla birlikte Shiba Inu kurucusu Shytoshi Kusama’nın 15-16 Ağustos tarihleri arasında Kanada’da düzenlenen prestijli bir blokzinciri ve kripto para etkinliği olan yıllık Futurist Konferansı’nda katılımcılara hitap etmesi planlanıyor.

Süreç içerisinde ekosistemin kurtarıcısı olarak tanıtılan Shibarium zaman zaman çalıntı kod iddiaları gibi spekülasyonlarla da gündeme gelmişti.

SHIB yükselişi sürecek mi?

Son haftalardaki yükseliş performansıyla dikkat çeken SHIB, geçtiğimiz son 24 saatinde en çok kazandıran tokenlarından biri oldu. Yatırımcıların meraklı Shibarium beklentisi devam ederken yaşanan bu yükselişin nereye kadar devam edeceği ise bilinmiyor. Bazı piyasa analistleri Shibarum piyasaya sürüldükten sonra olası bir haberi sat durumu yaşanabileceğinden endişeleniyor.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle son 24 saat içerisinde %8,5 yükselen SHIB, yazım esnasında 0,00001086 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!