Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıcak Gelişme: Bitfinex Kripto Para Borsası, Çok Konuşulan Digibyte’ı Listelediğini Duyurdu!

Özellikle Binance CEO’su ve Binance ile yaşanan olaylar yüzünden oldukça gündemde kalan bir kripto para birimi olan Digibyte, başka bir popüler borsa olan Bitfinex’de listelendi! Duyuru yaklaşık bir saat önce Bitfinex kripto para borsasının ve Digibyte’ın resmi Twitter hesabından ve sitesinden yapıldı.


Bitfinex tarafından yapılan açıklamaya göre DGB ilk olarak Bitcoi ve Dolar paritelerine sahip olacak. Bunun yanı sıra marj piyasası ve likit alım satım piyasasının ise önümüzdeki günlerde açıklanacağı duyuruldu.

Digibyte özellikle Ekim ayında kurucusu Jared Tate’in Binance CEO’su Changpeng Zhao ile girdiği tartışma ve atışma sonrası gündeme gelmişti. Jared kendi twitter hesabından attığı bir tweet dizisinde, Binance’in listeleme ücreti olarak ciddi paralar talep ettiğini ve bunu vermeyen kripto para birimlerini hiçbir şekilde listelemeyip, bir kripto para birimini listelerken de projenin vaat ettiklerinden çok, alacakları paraya baktıklarını ima etmişti. Olayın sosyal medyaya taşınması sonrası kendisinden özür dilemesini ‘talep eden’ CZ’den özür dilemeyen Jared, mesajları ifşa ettikten sonra Binance üzerinde listelenme olasılığı tamamen yok olmuştu diyebiliriz.

Ancak yeni gelişme ile Digibyte aslında Binance’e çok da ihtiyacı olmadığını göstermiş oldu ve Bitfinex üzerinde listelendi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment