Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıcak Gelişme: Bitfinex, Stellar [XLM] ve Verge’yi [XVG] Listelediğini Duyurdu

Gün geçmiyor ki kripto dünyası hiç beklenmeyen bir haberle kullanıcıları şoke etmesin. Dünyanın en büyük işlem hacmine sahip kripto para borsalarından olan Bitfinexsayıları 6’yı bulan yeni listeme içerisinde Stellar ve Verge’nin de olduğu duyurusunu da yaptı.  Bitfinex bu sıcak gelişmeyi kendi resmi twitter hesabı ve internet bloğunda yayınladı.

Stellar [XLM] ile ilgili açıklama ve mevzu bahis tweetler şu şekilde:

”Bitfinex , Stellar Lumens [XLM] kripto para biriminin listelendiğini kamu oyu ile paylaşmaktan memnuniyet duyuyor. Depozitolar devreye sokuldu ve alım satım işlemleri UTC’ye göre 11:30′da başlayacak.

Stellar Lumens, serbest ve açık kaynaklı ağların farklı finansal sistemleri birbirine bağlamasını ve herhangi birisinin kendi topluluğu için düşük masraflı finansal servisler kurmasını mümkün hale getiren Stellar ağının yerli para birimi pozisyonunda. Stellar ağı paranın insanlar, şirketler ve finansal kuruluşlar arasında e-postalar kadar kolay ve direkt bir şekilde hareket etmesini sağlıyor. Bu ara bağlantı yöntemleri bireyler için daha iyi erişim, daha düşük banka ve kurum masrafları ve iş yerleri için daha fazla kar anlamına geliyor.

XLM, BTC, ETH ve USD ile işlem yapılabilir olacak. Kredili menkul değer alım satımı ve P2P fonlaması da derece derece devreye sokulup sipariş defterleri likidite sağladığı an tam olarak kullanılacak.”

Verge [XVG] ile ilgili açıklama ve söz konusu tweet şu şekilde bu yeni duyuruyu paylaşıyor:

”Bitfinex , Verge[XCG] kripto para biriminin listelendiğini kamu oyu ile paylaşmaktan memnuniyet duyuyor. Depozitolar devreye sokuldu ve alım satım işlemleri UTC’ye göre 11:30’da başlayacak.

Vergeis, gizlilik özelliği göz önünde bulundurularak oluşturulmuş bir merkezisiz blockchain platformu ve kriptografik token. Verge hızlı, esnek, özel ve gizli. Bunlara ek olarak Verge’nin kripto para birimi, bütün dünyada ölçeklenebildiği için toplu alımları da destekler nitelikte kuruldu. Verge direkt yapılan düşük masraflı işlemleri çok hızlı, etkili ve gizli bir şekilde gerçekleştirebilmeyi mümkün kılıyor. Bu özelliği ile kurumlara ve bireylere anında ödeme yapmak ve ödeme almak için yeni seçenekler sunmaktan da geri kalmıyor.

XVG, BTC, ETH ve USD ile işlem yapılabilir olacak. Kredili menkul değer alım satımı ve P2P fonlaması da derece derece devreye sokulup sipariş defterleri likidite sağladığı an tam olarak kullanılacak.”

Bunlara ek olarak Bitfinex geçenlerde 4 yeni birimin daha listelendiği haberini paylaşmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment