Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’nin En Büyük Et Üreticilerinden Biri Kripto Para Kampanyası Başlattı: Bacoin

Kulağa palavra gibi gelse de, et üreticisi Oscar Mayer bir çeşit kripto para işine girmeye karar verdi.

Şirket, pazartesi günü “Bacoin”‘i duyurduğunda “Oscar Mayer’in altın standartlarıyla desteklenen ilk kripto para birimi.” ifadesini kullandı.

Oscar Mayer, bu girişimiyle kullanıcıların markanın et ürünlerini sosyal medyada ve e-posta aracılığıyla tanıtmalarını sağlamak için Bacoin’i bir tür teşvik olarak sunuyor. Kullanıcılar, şirketin resmi web sitesi aracılığıyla, tüketicilerin farkındalığı arttıkça daha çok değer kazanan, ismini domuz pastırmasından (bacon) alan Bacoin’leri işliyorlar. Kampanyaya Bacoin üzerine kurulan yeni bir reklam serisi de eşlik ediyor.

Şirkete göre, Bacoin’ler daha sonra müşteriler tarafından gerçek pastırma paketleri şeklinde nakde de dönüştürülebilir. Basın süresi itibariyle, resmi fiyat izleyicisine göre, tek bir Bacoin değeri şirketin pastırmasının üç dilimine eşit.

Şirketin marka müdürü Matt Riezman yaptığı açıklamada, “Oscar Mayer, en iyi kesimleri ellerimizle seçme konusundaki kararlılığımızdan ve daha sonra şeker kürüne alıp doğal yollarla kuruttuğumuz pastırmalarımızdan da görüleceği üzere, pastırma işinin altın standardıdır.” diye belirtti.

Atılan bu adım ile birlikte, 130 yıllık Oscar Mayer, kripto-para birimi konusunda bir marka bilinci oluşturma furyasına katılan en son gıda şirketi oldu. Ocak ayında da KFC Kanada, seçilmiş müşterilere “Bitcoin Bucket” satacağını belirttiği Bitcoin temalı bir promosyon başlatmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment