Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıcak Gelişme: Cryptopia Borsası EOS’u [EOS] Listelemeye Başladı

Cryptopia kripto para borsası kendi platformu üzerinde alım satımının yapılabilmesi için EOS’u listelediğini belirtti. EOS’un ticaretinin yapılabileceği platform eos.io platformu. Şirket bünyesine daha çok kripto para birimi ekleyerek büyümenin ve bu sayede büyüyen platformu sayesinde daha iyi müşteri memnuniyeti sunabilmenin peşinde.

Cryptopia borsası şuan için çoklu dijital mal varlığı işlemine imkan sağlayan güçlü bir alım satım platformu konumunda. Müşterilerin Bitcoin [BTC], Litecoin [LTC] vb. kripto para birimlerini yatırmalarını, alım satımını yapmalarını ve çekebilmelerini sağlıyor.

EOS ise içerisinde merkezileşmemiş uygulamaların bulunduğunu ve akıllı kontrat sistemi ile işlem yaptığını belirten kripto para birimi ve blockchaini. EOS hedefini merkezileşmemiş ve endüstriyel işletim sistemleri ile uygulama ölçeği konularını destekleyen bir işletim sistemi halini almak olarak belirtiyor. Amacı ise herhangi bir işlem ücreti almadan bir saat içinde milyonlarca işlem yapmak.

EOS.IO ise merkezi olmayan uygulamaların dikey ve yatay ölçeklendirilebilmesini sağlamak amacıyla tasarlanan yeni bir blockchain mimarisini mümkün kılan bir yazılım. Yazılımın içerisinde hesaplar, bilgi, onaylama, küçük detayların nakli ve bir bilgisayar kümesi arasında bir uygulamanın planlanması ve animasyonunun yapılması bölümleri yer alıyor.

Bunların sonucu olarak da karşımıza, saniye başına milyonlarca işlem yapabilen ve herhangi bir işlem ücreti almayan, düzenlenmiş bir blockchain bağlamı içerisinde merkezileşmemiş uygulamaların hızlı ve kolay bakımı ile üretimi çıkıyor.

Bir Twitter kullanıcısı Jaden konu hakkında şu yorumu yapıyor:

”Açıkçası çok mutluyum ancak kripto para birimlerinin nasıl yaratılacağı hakkında bir sorum var. kripto paranın bütün olayı 1 adet p2p formunda paraya sahip olmaktı ve şuan bu iş tamamen değişiyor. Buna kripto para birimi yerine kripto stoğu diyebiliriz çünkü bunların çoğunun artık alım satımı yapılmıyor.”

Phatdoc1 isimli başka bir kullanıcı:

”Mükemmel haberler! ‘Aşağılardan’ (down under; bu terim dünyanın şekline göre aşağıda yer aldığı için genellikle Yeni Zelanda için kullanılan bir terim) gelen bir yıldırım! Tam da Mainet’e koşturma zamanında”

Teramegalle ise şunu kaleme aldı:

”Geçmişte kalan hatalar geçmişte kalır. Kabul etmeliyim ki çıtayı iyi yükselttiniz. Bugün kendi evimden 4 satın alma ve 4 para çekme işlemi yaptım ve hepsi neredeyse ışık hızında gerçekleşti. Tebrikler”

Kaynak: AMBCrypto

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment