Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıcak Gelişme: Ran Neuner İddia Etti; Coinbase, Borsada Halka Arz Olacak!

CNBC’nin sevilen ve merakla takip edilen programı Crypto Trader’ı hazırlayan ve sunan başarılı isim Ran Neuner, bugün çok ilginç bir iddia ortaya attı. Neuner, kendi Twitter hesabından attığı tweette, Coinbase’in yarın yani 26 Ekim tarihi itibariyle borsada halka arz olacağını açıklayacağını iddia etti.

Coinbase’e dair bazı rakamları da tweet atarak paylaşan Neuner, 26 Ekim tarihinde konuyla ilgili gelişmelerin de programda paylaşılacağını duyurdu. Coinbase’in geçtiğimiz çeyrekte 90 milyon dolarlık bir para kazandığını ifade eden Neuner, bu rakamın bir sonraki çeyrekte daha da artacağını iddia etti.

Coinbase’in borsaya açılma planları daha önce de az çok biliniyordu. Şirketin başkanı Asiff Hirji, daha önce konuyla ilgili bir açıklama yaparak bu tarz bir planları olduğundan bahsetmişti. Görünüşe göre, Coinbase bu noktada yaptığı hamleleri bir adım daha ileri taşımışa ve gerçeğe dönüştürmüşe benziyor. 2017 yılında halka arz olmak ile ilgili konuşan Hijri, şu ifadeleri kullanmıştı:

”Elbette bu halka açılma olayı, yatırımcılarımızın da ciddi şekilde ilgisini çeken bir şey. Coinbase’in zaten borsaya açılması, gittiğimiz yolun olağan duraklarından birisi. En azından bizler böyle düşünüyoruz. Ancak tabii ki yapmamız gereken çok şey var, çok daha fazla mesafe kat etmeliyiz. Bu konu ile ilgili bir tarih vermem doğru olmaz ancak, halka arz olacağımız güne kadar yapacaklarımızı yapmadan, böyle bir işe girmeye cüret etmeyeceğimizin bilinmesi gerekir.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment