Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıfırdan 100 Milyar Dolarlık Değerlemeye Yolculuk: Coinbase Belgeseli Geliyor

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, bir start-up’ın iyi, kötü ve çirkin yönlerini anlattıkları belgeseli duyurdu.

Brian Armstrong 4 Ekim tarihinde sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda, Coinbase’in hızlı yükselişini ve bu yolculukta karşılaşılan olayları anlatan bir belgeselin üzerinde çalıştıklarını ve 7 Ekim Cuma günü yayınlayacaklarını bildirdi.

Brian Armstrong ve Fred Ehrsam’ın Coinbase’i kurarak yola çıktığı 2012 senesinden şirketin Nasdaq’ta listelendiği 2021 senesine ve günümüze kadar gelen belgeselde, ikilinin 0’dan 100 milyar dolarlık değerlemeye ulaşma yolunda SEC davaları ve kripto çöküşleri de dahil olmak üzere yaşadıkları birçok olay ele alınıyor.

CEO açıklamalarında bir şirket kurmanın müthiş bir kararlılık gerektirdiğini ve birçok açıdan rahatsız edici yönü bulunduğunu ancak insanların hayatına etki etmenin her şeye değdiğini ifade etti. Belgeselin de asıl amacının kendisi gibi hisseden insanlara cesaret vermek olduğunu belirtti.

Armstrong’un yaklaşık 3 yıldır üzerinde çalıştıklarını belirttiği belgesel, Emmy ödüllü Greg Kohs tarafından yönetildi. Coin: A Founder’s Story adlı belgeselde Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin ve Microstrategy’in eski CEO’su Michael Saylor da yer alıyor.

Armstrong, belgeselin 7 Ekim tarihinde Amazon Prime, iTunes ve Youtube gibi birçok platformda yayında olacağını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!