Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Silk Road’un Kurucusu Hapisten Seslendi: Bitcoin 100 Bin Dolara Çıkabilir

İnternet’in en meşhur platformlarından Silk Road’un kurucusu Ross Ulbricht, Bitcoin fiyatıyla ilgili yeni bir tahminde bulundu.

Ulbricht Silk Road’la olan bağlantıları yüzünden hapis cezası almış olmasına rağmen kripto paralarla ilgili görüşlerini mektuplar aracılığıyla paylaşmaya devam ediyor.

Geleceği Parlak

Ross Ulbricht, hapse atılmış olmasına rağmen Bitcoin ve kripto paralarla ilgili açıklamalar yapmaya devam ediyor. Ulbricht’in arkadaşları ve ailesi, kendisinin kağıda döktüğü şeyleri İnternet ortamına taşıyorlar.

Kendisi kısa süre önce Bitcoin by Ross adını verdiği yeni bir yazı serisi başlattı ve burada gerek Bitcoin fiyatıyla, gerek Bitcoin’in kullanım alanlarıyla, gerek Bitcoin grafikleriyle ilgili bazı bilgiler paylaştı. Ulbricht bu yazılarından birinde Bitcoin fiyatıyla ilgili de bir yorum yaptı ve fiyatın önümüzdeki yıl içerisinde 100 bin dolara çıkabileceğini söyledi.

Ulbricht Bitcoin’in 100 bin dolara kadar çıkmasının şu an için mümkün gözüktüğünü ancak bunun zaman içerisinde yaşanacak gelişmelerle değişebileceğini düşünüyor. Dolayısıyla kendisi Bitcoin’in önümüzdeki yıl kesinlikle 100 bin dolar olacağını söylemiyor, yalnızca BTC’nin bir yıl içerisinde 100 bin dolara kadar çıkmasının mümkün olduğunu vurguluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment